LED baterka Wolf-Eyes Nite Hunter ULTRA V3.0 2022 FULL SET

139,00 €
S DPH
Množstvo

Podrobný popis

Nová vylepšená (upgrade) verzia výkonného zoomovacieho svietidla Nite Hunter od spoločnosti Wolf-Eyes je tu!

Svietidlá Wolf-eyes sú vyvíjané pre armádne zložky, čomu zodpovedá aj ich kvalita a extrémna odolnosť. Vylepšenie bolo dosiahnuté osadením špičkovej výkonnej 20W Luminus SFT-40-W LED v studenom odtieni bieleho svetla (CW). Výhodou tejto farby studeného svetla (CW) je ostrejšie podanie a vykreslenie objektov v priestore.

Univerzálnosť svietidla je dosiahnutá vďaka fokusovateľnému reflektoru so sférickou ultra čírou šošovkou (ZOOM optikou) s povrchovou úpravou proti poškriabaniu, vďaka ktorej si môžete jednoduchým pootočením reflektora, svetelný lúč rovnomerne rozšíriť pri použití presvetlenia veľkých priestorov alebo zúžiť, pri osvetlení ďalekých cieľov. ZOOM optika (Focus system) - Spojením šošovky a reflektora, vznikla unikátna technológia, ktorá nemá vo svete obdoby. Vznikla tak reflektorová šošovka, umožňujúca zaostrenie lúča svetla s plynulým prechodom zo širokého homogénneho kruhu svetla do ostrého zväzku a naopak.

Ostrenie sa vykonáva jednoduchým pootočením hlavy svietidla dopredu (zaostrenie, teda zúženie svetla do úskeho lúča pre extrémny dodah svetla), alebo dozadu (rozostrenie , teda rozšírenie svetelného lúča do veĺkej šírky na presvetlenie veĺkej plochy).

Maximálny svetelný výkon je až 1620lm. Dosah svetla bol zvýšený na 692m (v zaostrenom ZOOM stave ).

Obsah balenia:

Svietidlo, , magnetická montáž Wolf-Eyes MM-80, nabíjačka na 1x Li-ion 18650 Wolf-Eyes CH-01 800mA, diaľková spúšť 6HA, originál akumulátor 18650 Wolf-Eyes HDB-168 s reálnou kapacitou až 3400mAh 3,7V