Svetlo sada WOLF EYES RANGER

129,00 €
S DPH

Kompletná sada kvalitné poľovnícke svietidla. Už nemusíte nič dokupovať! 

Množstvo

Obsah balenia: Svietidlo Wolf-Eyes Ranger, diaľková spúšť dual odnímateľná, magnetická montáž, akumulátor Xtar/ Sanyo 18650 2600 mAh, micro USB kábel, adaptér na 230V. 

Wolf-Eyes Ranger patrí nepochybne medzi najvýkonnejšie fokusovatelné svietidla na svete. Svietidlá Wolf-eyes používajú najmodernejšiu elektroniku a sú vyvíjané pre armádne zložky, čomu zodpovedá aj ich kvalita a extrémna odolnosť. Ranger ponúka 1270 lumenov a dosah svetla 420 metrov! Akumulátor sa nabíja priamo v tele svietidla, cez micro USB kábel. Nabíjateľný je pomocou micro USB kábla - pripojením napr. k PC, adaptérom na 230V alebo autoadaptérom. Keď je akumulátor takmer vybitý, bude lúč pri použití LED baterky svietiť len v zábleskovom režime Strobo. Ranger je využiteľný hlavne pre poľovníctvo, ozbrojené zložky i na sebaobranu. 

Parametre:

Použitá LED: CREE XP-L HI V2

Životnosť LED: 50000hod. 

Maximálny výstup LED: 1270lm (687 ANSIlm)

Dosah svetla: 519 metrov

Vhodné akumulátory/ batérie: 1x 18650/ 2x CR 123A

Farba svetla: Denná biela 4500K

Farba tela (povrchu) svietidla: Čierna

Focusovatelná optika

ZOOM Optika

Svietidlo ma možnosť nastavenia šírky svetelného lúča vďaka otočnej ZOOM optike

Možnosť nabíjania tromi spôsobmi: cez micro USB kábel, adaptérom na 230V a autoadaptérom

Počet režimov: 1 režim - 100%, 

Povrch reflektora: Hladký s asferickou šošovkou

Materiál: vyrobené zo zliatin odolného leteckého hliníka. Durálová hlava ma tvrdú anodizáciu HARD ANODIZED III odolnou voči poškriabaniu

Maximálna výdrž svietenia: 1hod.30min. (max. výkon) 

Maximálna výdrž svietenia: 45hod. (min. výkon)  

Odolnosť voči nárazu: z výšky 1,2m

Vode odolnosť: podľa IPX6

Rozmery: Dĺžka 17cm, Priemer tela 2,5cm, Priemer hlavy 4,5cm

Váha: 192g (bez akumulátora/ batérií)

  

Obsah balenia: 

Svietidlo Wolf-Eyes Ranger, diaľková spúšť dual odnímateľná, magnetická montáž, akumulátor Xtar/ Sanyo 18650 2600 mAh, micro USB kábel, auto adaptér, adaptér na 230V. 

  

Ovládanie svietidla:

Svietidlo sa zapína a vypína spínačom na konci tela svietidla alebo diaľkovým tlakovým spínačom. Svetlo má jeden mód svietenia. 

Nabíjanie:

Čiastočne odtočte gumený prstenec, ktorý sa nachádza v strednej časti tela svietidla, za hlavou svietidla. Akumulátor sa priamo nabíja v tele svietidla. Pripojte micro USB kábel do micro USB konektora v stredovej časti tele svietidla a druhý koniec napr. do USB konektora PC. Rozsvieti sa červená kontrolka nad micro USB portom, ktorá signalizuje nabíjanie. Po plnom nabití akumulátora sa farba signalizačnej LED zmení na zeleno.  

I LE