Puškohľad Leica PRS 5-30x56i L-Ballistic

2 900,00 €
S DPH
Množstvo

Doživotný servis !!!

Nulovanie vezičiek bez nástrojov

Nulové zastavenie

Kríž L-Ballistic

Rýchle prepínanie vzdialeností

Vhodnosť aj pre najnáročnejšie podmienky

Opakovateľnosť – odolnosť – presnosť

Puškohľad Leica PRS 5-30x56i predstavuje skvelého pomocníka pri streľbe na dlhé vzdialenosti, kde sa lovci môžu bez problémov spoľahnúť na výkonnú technológiu, ktorá ich nikdy nesklame. Poskytuje široké spektrum možností využitia či už pri rôznych vzdialenostiach a za všetkých vonkajších vplyvoch počasia. Vysoko kvalitné kovové telo puškohľadu je robustné a poskytuje tú najvyššiu odolnosť voči nárazom a spätným rázom. Kontrast farieb, priepustnosť svetla viac ako 90% a zobrazovanie robí z tohto modelu špičkový puškohľad pre naozajstných lovcov.

Disponuje rýchlym prepínaním medzi rozdielmi vzdialeností. Novinkou na puškohľade je nová otočná vežička, vďaka ktorej si zachováte maximálny prehľad o všetkom. Stupnica vežičky sa aktivuje a deaktivuje bez akéhokoľvek použitia nástrojov. S funkciou "nulového zastavenia" získate tú najvyššiu flexibilitu a individuálne nastavovanie za pomoci nástroja, ktorý je zabudovaný v puškohľade.

Okrem novej vežičky a výkonných funkcii, vás tento puškohľad poteší aj špecializovanou vymoženosťou na ohniskový rovinu s dlhým dosahom a 6x zväčšením. Pri pohľade po maximálnom zväčšení (30x) vám poskytne ostré detaily okolia, čo je veľkou výhodou pri zamierení na vzdialenejší cieľ. Puškohľad je vyrobený kvalitných a vysoko odolných materiálov, ktoré vám poskytujú optickú a mechanickú presnosť aj do tých najmenších detailov.

Netreba zabúdať ani na bezpečnosť pri manipulácii, a to v každej situácii. Materiály boli navrhnuté tak, aby splnili všetky najnáročnejšie požiadavky strelcov pri dlhých vzdialenostiach. Takisto aj poskytnutie toho najviac špičkového optického výkonu.

Kríž L-Ballistic predstavuje kríž, ktorý je špeciálne vyvinutý pre športovú streľbu na dlhé vzdialenosti. Jeho obsahom je tzv. "vianočný stromček", ktorý disponuje nitkovým krížom s hrúbkou 0,4 cm, stredovým kruhom 1 cm a pomocnými značkami v intervaloch 10 a 2 cm. Možnosť k dispozícii je v osvetlenej alebo neosvetlenej verzii. Pokrytie je v cm pri 10-násobnom zväčšení a 100 metrovej vzdialenosti.

Flexibilnosť a univerzálnosť rozsahu použitia spolu s 6x zväčšením umožňujú ideálnu streľbu na krátke aj dlhé vzdialenosti. Veľké zväčšenie poskytuje snímanie obrazu vo vysokom dosahu: > 100 MOA výšková dráha s cca. 320 kliknutí o 0,1 mil.

Parametre produktu:

Zväčšenie: 5 - 30 x

Priemer predného objektívu: 56 mm

Priblíženie: 6 x

Zorné pole na 100 m (minimálne do maximálneho zväčšenia): 8,2 m až 1,3 m

Očný reliéf: > 90 mm

Výstupná pupila: 9 - 2 mm

Paralaxa: nastaviteľná, 20 m do nekonečna

Dioptrická kompenzácia: –3 / + 1 dpt

Korekcia bodu nárazu: 0,1 Mil = 0,1 mrad = 1 cm / 100 m na kliknutie

Rozsah nastavenia zámerného kríža (výška / strana): 320/180 cm, 32/18 mil (100 m)

Závit filtra predného objektívu: M 62 x 0,6 mm

Zameriavacie krížiky: L-Ballistic

Ohnisková rovina: 1. ohnisková rovina

Osvetlenie mierky: bod / stupnica

Osvetlenie zameriavacieho kríža: 4 h

Možnosť montáže krúžkov: 34 mm

Vodotesnosť: do 4 m

Náter: AquaDura

Plnenenie: dusíkom

Priepustnosť svetla: > 90%

Dĺžka: 365 mm

Hmotnosť: 1030 g

Obsah balenia:

Puškohľad Leica PRS 5-30x56i PRB

Očnica

Príslušenstvo

Throw Lever

Handrička na čistenie optiky

Batéria CR2032

Návod na použitie v SK