Guľovnica Sabatti Rover Hunter

870,00 €
S DPH
Množstvo

Guľovnica Sabatti Rover Hunter

Precízna talianska kvalita

300 ročná tradícia vo výrobe zbraní

Presnosá, robustnosá a spoľahlivá

Odolná hlaveň kovaná za studena 

Nadčasový dizajn s nastaviteľnou lícnicou

Odnímateľný  zásobník 3 + 1 

16 mm hlaveň so závitom

Integrovaná montáž picantiny

Odolná polymérová pažba s ergonómiou

Veľmi dobrý pomer cena a výkonu

Guľovnica Sabatti Rover Hunter pokračuje vo vysokej kvalite, tradícii , vysokej presnosti a desaťročiach skúseností svetovo oceňovaného dizajnu Sabatti Rover.  Nový model Sabatti Rover má  vylepšený  dizajn, vyrobený z pevného bloku z vysokopevnostnej hliníkovej zliatiny 7075, ktorá je presne opracovaná.  Na to, aby sa minimalizovali výrobné tolerancie je následne zliatina tvrdo eloxová. Tým je zabezpečená maximálna odolnosť voči oderu a korózii,  vysoká tvrdosť a taktiež tepelná odolnosť. Zbraň je dodávaný s integrovanou lištou Picatinny umožňujúcou montáž puškohľadov alebo iných zameriavacích zariadení. Hlaveň  Sabatti Rover je CNC opracovaná z oceľových zväzkov. Kvalita  novej série Sabatti Rover z nej robí jednu z najlepších zbraní dostupných v súčasnosti na trhu. Hlaveň kovaná za studena využíva tradičnú technológiu najvyššej kvality z výrobných procesov, ktoré sú známe vďaka svojej presnosti .

Hlaveň Sabatti Rover Hunter má priemer 16 mm (5/8”) má matnú čiernu povrchovú úpravu a  s oceľovú maticu na ochranu závitu. Toto umožňuje užívateľovi namontovať rôzne druhy voliteľných úsťových bŕzd alebo tlmičov.Guľovnica Sabatti Rover Hunter je dodávaná s polymérovou pažbou, ktorá kombinuje klasický štýl a ľahkosť s vylepšenou ergonómiou a končí mäkkou podložkou, ktorá pomáha skrotiť spätný ráz ťažších kalibrov. Pažba je dodávaná s odnímateľnou lícnicou a podložkou na nastavenie dĺžky. V predlaktí je zapustená viacúčelová oceľová platňa, ktorá umožňuje montáž koľajníc, dvojnožiek a ďalšieho príslušenstva.

„Guľovnica Rover Hunter Classic ponúka  presnosť, robustnosť a spoľahlivosť tradície Sabatti a viac  ako 300 rokov talianskych skúseností. „

DOSTUPNOSŤ KALIBROV:

.243 Winchester

.270 Winchester

6,5×55 SE

6.5 Creedmoor

6.5 PRC

7mm Remington Magnum

.30-06 Springfield

.308 Winchester

.300 Winchester Magnum

Zbraň je možné len osobne zakúpiť v našej predajni po predložení zbrojného preukazu. Aktuálnu dostupnosť si môžete  preveriť na e-maily : szolgai@szolgai.sk alebo tel.č. 0918 683 278.