Guľovnica Sabatti Shaphire Thumbhole

1 250,00 €
S DPH
Množstvo

Guľovnica Sabatti Shaphire Thumbhole

Precízna talianska kvalita

300 ročná tradícia vo výrobe zbraní

Presná, elegantná a spoľahlivá

Možnosť výmeny hlavne 

Odolná hlaveň kovaná za studena 

Exkluzívny dizajn s lícnicou Monte Carlo

Odnímateľný  zásobník 3 + 1 

15 mm hlaveň so závitom + mieridlá

Integrovaná montáž picantiny

Exkluzívna polymérová pažba

Systém hlavní MRR (Multi-Radial Rifling) 

Veľmi dobrý pomer cena a výkonu

Guľovnica Sabatti Shaphire Thumbhole je do detailov  navrhnutá  zbraň na lovecké účely v exluzívnom Thumbhole plastovom prevedení. Predstavuje rozhodujúcu evolúciu v oblasti loveckých zbraní . Obsahuje vlastný inovatívny systém hlavne MRR a  ako prvá ponúka špičkový modulárny systém, ktorý umožňuje výmenu hlavní medzi kalibrami. Zbraň je dodávaná s integrovanou lištou Picatinny umožňujúcou montáž puškohľadov alebo iných zameriavacích zariadení. Srdcom modelu SAPHIRE Syn je  mechanizus ktorý zaisťuje konzistentné a bezpečné uzamknutie vo všetkých podmienkach. Všetky tri komponenty ako- hlaveň, púzdro záveru a záver – sú vyrobené z rôznych druhov ocele a prechádzajú rôznym tepelným spracovaním, aby sa zabezpečila správna úroveň pevnosti  pre konkrétnu časť.

Hlaveň Shaphire Thumbhole má priemer 15 mm  má matnú čiernu povrchovú úpravu a  disponuje závitom na koci. Všetky hlavne Shapire disponujú  oceľovou hlavňou kovanou za studena z AISI 4140 (42CrMo4) so ​​závitovým ústím s priemerom 15 mm. Toto umožňuje užívateľovi namontovať rôzne druhy voliteľných úsťových bŕzd alebo tlmičov. Jedinečný systém Multi-Radial Rifling (MRR) zabezpečuje hlavni vysokeú presnost, nízky faktor deformácie strely a jednoduchosť pri čistení. Guľovnica Sabatti Shaphire Thumbhole kombinuje exkluzívny štýl, excelentnú presnosť a spohahlivosť. Výmena hlavní je jednou z hlavných predností zbrane Sabatti Saphire.  Pri prechode z výrobného kalibru na iný môže byť potrebná výmena zásobníka a taktiež hlavy záveru.

„Guľovnica Sabatti Shaphire Thumbhole ponúka  presnosť, elegantnosť,  spoľahlivosť a viac  ako 300 rokov talianskych skúseností. „

KALIBRE:

.243 Winchester (10″ MRR twist) ,

270 Winchester (10″ MRR twist)

6,5×55 SE (8″ MRR twist)

6,5 Creedmoor (8″ MRR twist)

7×57 (8,25″ MRR twist)

7×64 (8 ,25” MRR twist)

7 mm Remington Magnum (8,25” MRR twist)

.30-06 Springfield (11” MRR twist)

.308 Winchester (11″ MRR twist)

,300 Winchester Magnum (11″ MRR twist)

8×57 JS (9,5” MRR twist)

Zbraň je možné len osobne zakúpiť v našej predajni po predložení zbrojného preukazu. Aktuálnu dostupnosť si môžete  preveriť na e-maily : szolgai@szolgai.sk alebo tel.č. 0918 683 278.