Vector Optics laserový diaľkomer Forester 6x21

139,00 €
S DPH
Množstvo

Laserový diaľkomer alebo merač vzdialenosti Vector Optics Forester s šesťnásobným zväčšením (6x) a priemerom objektívu 21mm, malých rozmerov, predstavuje ľahkú a kompaktnú pomôcku pri streľbe s dosahom presného merania do 800m (alebo 850 yardov) a rýchlou odozvou s odhadom 0,3 sekúnd. Odolná polymérová konštrukcia v kombinácií s gumou je ergonomického tvaru a navyše odolná voči vode. Jednoduchá obsluha a ovládanie pomocou dvoch tlačidiel a to merný rozsah (vzdialenosť) a režim merania (mód). Šošovka upravená plným viacnásobným vrstvením optiky (Fully Coated). Scan mód umožňuje neustále meranie počas sledovania a získavanie viacerých cieľov cez diaľkomer a zobrazuje sa na priehľadnom OLED displeji, ktorý umožňuje čítať údaje pri slabom osvetlení. Výhodou je funkcia automatického vypnutia po 10 sekundách nečinnosti, čím šetrí batériu, či funkcia získavania skutočného uhla na základe vodorovnej a výškovej vzdialenosti v kombinácií s priamou zrakovou vzdialenosťou.

Displej zobrazuje indikátor kapacity batérie, zámerný krúžok, značku PinLock funkcie, mernú jednotku, horizontálnu a vertikálnu vzdialenosť predmetu, priamu vzdialenosť, uhol sklonu a typ režimu. 

Zväčšenie: 6x 

Priemer výstupného skla (objektívu): 21mm 

Výstupná pupila: 15mm 

Merací rozsah: 5 - 800m / 6 - 850 yardov (možnosť výberu mernej jednotky)

Zorné pole: 6° 

Presnosť merania: ±1 meter

Presnosť uhla: 1°

Povrchová úprava skla: plne viacnásobne vrstvená optika (Fully Coated) 

Rozsah uhla: -70° až 70° 

Veľkosť zámerného kríža: 12 MOA 

Režim skenovania: áno 

Časová odozva: 0,3 sek. 

Druh laseru: Class1 (bezpečný pre oči), 905nM 

Batéria: CR2 (prístroj s indikátorom kapacity batérie) 

Rozmery: 98,5 x 77 x 37mm (3.8" x 3" x 1.4") 

Váha: 130g 

Materiál: konštrukcia z kvalitného a pevného polyméru, povrch tela upravený pomocou gumy pre zvýšenie ochrany proti nárazom a lepší úchop.

Vodeodolný 

S možnosťou zaostrenia obrazu na šošovke okuláru, automatické vypnutie po 10 sekundách nečinnosti, OLED displej pre lepšie čítanie údajov za súmraku.

Rozsah vzdialenosti predmetov: reflexný terč 800m / budova 600m / veľký strom 500m / jeleň 275m / golfová vlajka 275m 

Dosah na malý objekt alebo PinLock funkcie až 300m.

Balenie obsahuje: čistiacu handričku šošoviek, plastový kľúč, nylonové púzdro a popruh.