Broková kozlica FAIR Premier EM (12/76)

1 275,00 €
S DPH
Množstvo

Parametre produktu

Druhý najväčší výrobca brokovníc na svete

Tradícia od roku 1971

Založená Isidorom Rizzinim

Široký výber zbraní za dostupné ceny

Ročná produkcia 25 000 zbraní

Fair sa zameriava na výrobu poľovníckych ale rovnako aj športových zbraní, ktorá sa riadi tradíciou storočnej talianskej výroby s moderným dizajnom za dostupné ceny. Ručná práca na každej zbrani bez ohľadu na jej cenu alebo cieľový trh.

Každá zbraň prejde C.I.P certifikátom. Všetky brokovnice FAIR sú vyrobené z kvalitných drevených častí pokročilými mechanickými časťami, ktoré nájdete od štandardných kusov až po vzácne brokovnice vyrobené na zákazku. Laserové gravírovanie prebieha v 3 úrovniach pre čo najdokonalejší výsledok. Možnosť výmeny hlavní pri brokových kozliciach a zachovaní kalibru. Môžete mať dve hlavne a jednu baskulu. Chcete gravírovanie podľa vašich predstáv? Žiadny problém! FAIR ponúka gravírovanie na zákazku.

Kvalita mechanických zostáv, výskum vybraných materiálov a silná línia v priebehu rokov umožnili, aby sa modely PREMIER stali jedným z najlepších modelov na medzinárodnej úrovni. Vyrába sa v dvoch verziách: Lovecká a Športová verzia.

FAIR je jedna z najznámejších značiek zbraní v Európe ale i vo svete preslávená svojou spoľahlivosťou a odskúšaná spokojnými poľovníkmi a športovými strelcami. 

Parametre:

Kaliber: 12/76 

Váha: 3100g - 12/76

Dĺžka pažby: 368 mm

Čoky: TC XP50 3

Dĺžka hlavne: 71 cm  alebo 76 cm

Zbraň je možné len osobne zakúpiť v našej predajni po predložení zbrojného preukazu. Aktuálnu dostupnosť si môžete preveriť na e-maily : szolgai@szolgai.sk alebo tel.č. 0918 683 278.