Brokovnica Sabatti Adler

1 499,00 €
S DPH
Množstvo

Brokovnica Sabatti Adler

Precízna talianska kvalita

400 ročná tradícia vo výrobe zbraní

Presná, elegantná a spoľahlivá

Extra odolné hlavene z ocele

Exkluzívny dizajn 

Jedinečné gravírovanie

Systém baskule Anson Deeley

Luxusná orechová pažba

Brokovnica Sabatti Adler je veľmi elegantná a ľahká zbraň , ktorá je určená pre všetkých nadšencov . Sabatti Adler je v podstate odľahčená verzia brokovnice Sabatti Falcon a ako taká je postavená na komponentoch z vysokopevnostnej hliníkovej zliatiny 7075-T6. Zbraň  disponuje exkluzívnym dizajnom a jemnými líniami obohateními o jedinečný gravír s loveckou tématikou. Kvalitná odľahčená baskula s hlinníkovej zliatiny  a uzamykanie s tradičným systémom Anson Deeley, ktoré  je vyrobené z jedného kovaného bloku z vysoko kvalitnej a odolnej ocele. Preto poskytuje optimálny výkon aj pri použití oceľových brokov. Baskula zbrane je jedinečne zdobená, lapované a chrómované hlavne sú  vyrobené zo špeciálnej ocele.

 Preto poskytujú špičkový výkon z hľadiska balistiky a samozrejme aj  životnosti. Hlavne sú dokonale robusné s odvetrávaním a vymeniteľnými čokmi . Vyberové orechové drevo na pažbe a predpažbí je ručne morené a  leštené špeciálnym olejom . Zbraň sa štandardne dodáva s pištoľovou rukoväťou, ejektormy a  sekvenčnou spúšťou. Sabatti Mini Ranger je k dispozícii so štandardnou pažbou  alebo anglickou pažbou a jednoduchou alebo dvojitou spúšťou. Brokovnica Adler je dostatočne všestranná na to, aby bola dostupná vo všetkých najpopulárnejších kalibroch poľovníckych brokovníc.

„Brokovnica Sabatti Adler ponúka  presnosť, elegantnosť,  spoľahlivosť a viac  ako 400 rokov talianskych skúseností. „

Kalibre

12/76

20/76

28/70

.410/76

PARAMETRE

Systém uzamykania: Anson & Deeley 

Materiál baskule: Oceľ, 7075 hliníková zliatina

Hmotnosť spúšte: 1,8-2 kg 

Poistka: Manuálna, posuvné tlačidlo

Vyhadzovače: áno

Mieridlá: áno

Dĺžka hlavne:66-71 cm

Materiál hlavne: Oceľ

Povrchová úprava hlavne: Čiernená

Čoky: Vymeniteľné , áno

Podpažbie: S predným uvoľňovacím tlačidlom

Pažba materiál: Orech

Povrchová úprava pažby: Ručne morená a olejovaná

Dĺžka: 110-115 cm 

Hmotnosť: 2,7-3,1 kg

Zbraň je možné len osobne zakúpiť v našej predajni po predložení zbrojného preukazu. Aktuálnu dostupnosť si môžete  preveriť na e-maily : szolgai@szolgai.sk alebo tel.č. 0918 683 278.