• -200,00 €

Termovízia InfiRay Rico RH50

4 699,00 €
4 499,00 € Zľava 200,00 €
S DPH Dodanie 1-3 dni

Nová rada termovíznych zameriavačov RICO s výkonným jadrom 640x512 px, 12 µm a 50mm objektívom. Množstvo nastaviteľných funkcií, detekčná vzdialenosť až 2600 m.

Množstvo

tvorí multifunkčný termovízny  zameriavač, ktorý sa vyznačuje vyberateľnou batériou, až 14-násobným zväčšením obrazu a úplnou aktualizáciou softvérového rozhrania. Vďaka aktualizovanej sérii Rico ponúka IRay pokročilú korekciu a automatickú optimalizáciu obrazu.

Vysoká kvalita obrazu

Zariadenie série Rico má zabudovaný infračervený, vysokovýkonný detektor Vox, ktorý prináša jasný a detailný termovízny obraz. Umožňuje jednoduchšie vyhľadávanie cieľov v tme s neuveriteľne ostrou kvalitou obrazu.

12 µm termálny senzor

Zariadenie je vybavené vysokovýkonnými senzormi s 12 μm rozostupom pixelov.

 Režim Ultraclear

Zabudovaný režim vylepšenia obrazu Ultraclear je určený do nepriaznivého počasia, ako je hustá hmla a dážď. Má vyššiu citlivosť a umožňuje lepšie zobrazenie detailov.

Vysoká odolnosť voči spätnému rázu

Modely série Rico sa vyznačujú vysokou odolnosťou voči spätnému rázu až do 1 000 G.

 Používateľský prívetivé rozhranie

Konštrukčným zámerom série Rico je priniesť na trh jednoducho ovládateľné zariadenie. Výrazný dizajn ikon poskytuje vizualizovaného sprievodcu a priehľadné pozadie zobrazenia ponuky umožňuje nerušené sledovanie cieľa.

Náhradná batéria

Zariadenie série Rico je napájané 3,7 V batériou s kapacitou 3 600 mAh, ktorá vydrží 6 hodín prevádzky. Batérie možno rýchlo vybrať a vymeniť za nové za niekoľko sekúnd a udržať tak nepretržité napájanie zariadenia.

Obraz v obraze

Funkcia Obraz v obraze zvyšuje presnosť tým, že poskytuje 2-násobne zväčšený obraz v poli zámernej osnovy vo vrchnej časti displeja. Pomáha priblížiť cieľ a zároveň zachováva viditeľnosť celého zorného poľa.

Obraz v obraze

Mikro displej AMOLED

AMOLED mikro displej s vysokým HD rozlíšením poskytuje ostrý obraz a živé farby. Prináša vynikajúcu kvalitu zobrazenia a plynulú prevádzku aj v extrémne nízkych teplotách.

Video záznam

videozáznam

Zariadenie série Rico poskytuje možnosť videozáznamu a fotografovania počas pozorovania. Videá a fotografie je možné jednoducho preniesť pomocou káblového alebo Wi-Fi pripojenia. videozáznam

Integrovaný akcelerometer a digitálny kompas

Integrovaný akcelerometer a digitálny kompas zvyšujú presnosť presnou identifikáciou prevýšenia a uhlov. Zariadenie dokáže identifikovať smer a stupeň bočného náklonu. 

Parametre:

Zväčšenie 2,8~11,2x

Vodotesnosť IP67

Hmotnosť 840g

Očný reliéf (vzdialenosť zariadenia od oka) 55 mm

Priemer výstupnej pupily 6 mm

Objektív F50 1,2

Display 1024x768 OLED

Detekčná vzdialenosť 2594m

Displej / meracia jednotka uhlopriečka 1 cm

Priemer šošovky 50 mm

Záruka 3 roky

Batéria 3,7 V/4 400 mAh

Rozmer v mm 250x61x58

Výdrž batérie 6 hod.

Rozlíšenie detektora 640x512

NETD ≤40 mk

Obrazová frekvencia 50 Hz

Séria Rico

Typ Zameriavač