Vábnička Nordik Predator Fox Heat

24,50 €
S DPH

• Precízna švédska kvalita

• Špeciálne predladená na 2 zvuky

• Z extra odolného materiálu

• Určená na líšku počas ruje

Množstvo

Vábnička Nordik Predator Fox Heat je extra  určená na lov líšok . Vábnička dokonale imituje zvuky líšky počas ruje,  kedy hľadá svojho nápadníka na párenie. Taktiež je veľmi účinná pokiaľ si líška chráni svoje územia a teritória. Líšky na vábenie odpovedajú alebo sa približujú veľmi v tichosti. Vábnička Nordik  Fox Heat je veľmi dobrá pomôcka pre vábenie líšok počas párenia. Je veľmi efektívna, účinná a spratná.

Ako sa používa vábnička Nordik  Fox Heat?

Zvuk 1 : Trr,Trr,Trr:  Zakryte dieru na zvukovej komore vaším ukazovákom a trikrát fúknite jemne do vábničky „trr“ (trr, trr, trr), pauza 10 sekúnd (trr, trr, trr), pauza 10 sekúnd (trr, trr, trr). Opakujte túto sériu zvukov každých 5 – 10 minút pri 30 – 40 minútovom čakaní.

Zvuk 2 :Ju-Ju-Ju-Ju-Jullliiiii: Zakryte dieru na zvukovej komore vaším ukazovákom a fúknite štyri krátke jemné ťahy (nápory) vzduchu v krátkej postupnosti, zakončite dlhým ťahom (náporom) vzduchu na 3 sekundy kedy premiestnite váš prst z diery, akonáhle začnete fúkať a necháte zvuk doznievať ku koncu ( ju-ju-ju-ju-jullllliiiiii). Pauza 10 sekúnd a opakujte. Opakujte túto sériu zvukov každých 5-10 minút pri 30 – 40 minútovom čakaní.

Pomocou tejto vábničky dokážeme imitovať zvuky:

Zvuk 1 : Trr,Trr,Trr

Zvuk 2 :Ju-Ju-Ju-Ju-Jullliiiii

Nordik Predator Fox Heat patrí medzi najpoužívanejšie vábničky na lov líšok na svete. Prinesie Vám želaný úspech pri love.

lo