Obuv Demar Rapid BOA SR rýchlošnúrovacie hnedé

149,00 €
S DPH

Obuv do extrémnych podmienok s rýchlo šnurovaním BOA. Vhodné pre turistov, poľovníkov, rybárov, lesných pracovníkov ako aj pre ostatných nadšencov kvalitných topánok.

Veľkosť
Množstvo

TREKKOVÁ POĽOVNÍCKA OBUV ​​RAPID BOA SR hnedé

Tieto topánky boli vytvorené pre ľudí, ktorí milujú les, dobrodružstvo a hru. V topánkach RAPID BOA SR sa nebojíme náhlych zmien počasia. Vysoká, správne vystužená  poľovnícka obuv bude perfektná aj počas horskej výpravy, kedy je každý krok veľmi dôležitý. Tuhosť a stabilita podrážky tu zohráva kľúčovú úlohu. Poľovnícke čižmy RAPID BOA SR sú vyrobené z nubukovej kože. Vďaka tomu sú ideálne na horskú turistiku. Kožená trekingová obuv je spojená s vysokou kvalitou a odolnosťou. Poľovnícke čižmy RAPID BOA SR sú vyrobené z vodeodolnej nubukovej kože s hrúbkou 2,0 - 2,2 mm.

INOVATÍVNY SPÔSOB VIAZANIA TOPÁNOK BOA

Systém zapínania BOA sa dobre prispôsobí nohe a poskytuje jej pevnú oporu. Topánka sa zapína na gombík, ktorého miernym nadvihnutím sa šnúrka opäť uvoľní. Zlepšuje krvný obeh v chodidlách odstránením tlakových bodov v obuvi. Systém BOA efektívne nahrádza bežné šnúrky. Na tento účel sa používajú pletené šnúry umiestnené vo vonkajšom plášti, ktorý je vyrobený zo špeciálneho materiálu. Kábel v ňom použitý funguje jedným smerom pomocou gombíka. Charakteristický zvuk „cvaknutia“ uľahčuje rozviazanie topánky zdvihnutím gombíka a tým uvoľnením zámku kábla. Táto forma zapínania má oveľa lepšiu úroveň pohodlia, zároveň je odolná, ľahká, rýchla a ľahko ovládateľná.

INOVATÍVNA TECHNOLÓGIA 3D KOŽENEJ MEMBRÁNY

Topánky RAPID BOA SR sú vybavené paropriepustnou membránou Waterproof System Demar LTX. Táto technológia nepoužíva šijacie stroje a neexistujú žiadne švy, cez ktoré by mohla prenikať voda. Vplyvom vzduchu a vysokej teploty je membrána "tepelne pritlačená" na kožu z vnútornej strany zvršku. Vďaka tomu je zvršok úplne vodeodolný a voda sa ani po preniknutí do kože nedostane dovnútra topánky. Veľkými výhodami systému LTX je nižšia hmotnosť obuvi za mokra a jednoduchšie a kratšie sušenie obuvi.

 

NAJODOLNEJŠIE SPOJENIE MEDZI SPODKOM A ZVRŠKOM BEZ POUŽITIA LEPIDIEL

Polymérny PUR materiál - teda reaktívny polyuretán - je dvojzložkový materiál, z ktorého sa po zmiešaní v príslušnom pomere vyrábajú podrážky topánok. Najcennejšou vlastnosťou PU materiálu je schopnosť spojiť podošvu s jej vrchnou časťou bez nutnosti použitia lepidiel. Ide o najodolnejšie spojenie medzi spodnou časťou topánky a jej zvrškom známe v obuvi.

PUR podošvy sú ľahké, vysoko odolné voči oderu a mechanickému poškodeniu a majú veľmi dobré parametre absorpcie energie, čo má pozitívny vplyv na ochranu kĺbov.

KEVLAROVÁ PODRÁŽKA

Topánky majú navyše kevlarovú stielku proti prieniku. Ide o ľahký a extrémne odolný polymérový materiál, v súčasnosti používaný vo forme vlákien a rohoží pri výrobe mnohých predmetov, vrátane ochranných prilieb, nepriestrelných viest a lyží.

Veľkosť EU Dĺžka chodidla 
40 260mm
41 268mm
42 275mm
43 280mm
44 286mm
45 293mm
46 300mm
47 307mm
48 313mm

Postup pri meraní chodidla :

Pre výber správnej veľkosti merajte vždy väčšie chodidlo.

Chodidlo merajte ideálne s hrubšou ponožkou alebo bez ponožky(k výsledku pripočítajte 4mm).

Chodidlo merajte priamo od steny ako môžete vidieť na obrázku nižšie.

Nájdite správnu veľkosť podľa tabuľky. 

Tabulka velkosti meranie chodidla