Batoh HELIKON EDC Lite Backpack Nylon - Coyote PL-ECL-NL-11

49,00 €
S DPH
Množstvo

Batoh na každodenné nosenie do mesta aj do prírody. Odľahčená verzia z RipStop nylónu.

Batoh má pomerne priestranný dvojkomorový dizajn. Väčšia komora má hladké steny bez ďalších komôr, prepážok, alebo organizérov. Jediný detail je záves pre hydratačný vak. Komora má na vrchu otvor pre vývod hadičky hydratačného vaku. Predná komora je vystlaná velúrom, ktorý slúži ako velcro panel. Je kompatibilný s Versatile Insert System, ktorý umožňuje prispôsobiť priestor individuálnym potrebám vložením rôznych organizérov alebo vreciek.

Na prednej strane sa nachádza výplet z elastickej šnúry pre pripevnenie výbavy, nad tým je umiestnený velcro panel na ID štítok, vlajku a rozpoznávaciu alebo signalizačnú nášivku. Po stranách sa nachádzajú popruhy na úpravu objemu batohu a malé vrecká zo sieťoviny. D krúžky na ramenných popruhoch poslúžia na uchytenie hadičky hydratačného vaku alebo zavesenie menšej výbavy (kompas, mobil, GPS, multitool alebo nôž), ktorú potrebujete mať vždy po ruke.

Batoh má ergonomické ramenné popruhy a hrudný popruh, všetky sú osadené kvalitnými plastovými sponami. Na vrchu batohu sa nachádza pútko pre nesenie v ruke. 

Parametre produktu

Farba:

coyote

Bedrový pás:

nie

Hrudný pás:

áno

Hydrovak kompatibilita:

áno

Vodeodolné:

nie

MOLLE systém:

nie

Kapacita:

22.5 l

Hmotnosť:

550 g

Počet priehradiek:

2

Max. výška:

45 cm

Max. dĺžka:

12.5 cm

Max. šírka:

35 cm

Materiál:

Nylon

Velcro panel:

áno

Prístup k hlavnej priehradke:

zvrchu

Zapínanie:

zips

KNIF