Puškohľad Vailant 3-12X56 Nastaviteľná Paralaxa

305,00 €
S DPH
Množstvo

Puškohľad Valiant Kronos 3-12x56 SF SIR Mil-Dot bol podrobený náročným testom, aby obstál aj v tých najťažších podmienkach. Zosilnený tubus je zhotovený z jedného kusa leteckého duralu a je naplnený dusíkom. Ten zabraňuje vnútornému oroseniu optickej sústavy pri náhlych zmenách teploty. Leptaný sklenený kríž je extrémne odolný voči spätným rázom zodpovedajúcim kalibru .375 H & H, teda cez 6000 J.

Zväčšenie 3-12 x je veľmi univerzálne, obľúbia si ho predovšetkým lovci a poľovníci. Veľký objektív s priemerom 56 mm spolu s 30 mm tubusom umožňujú vysokú svetelnú priepustnosť. Tú ešte umocňuje špeciálny viacvrstvový povlak šošoviek s antireflexnou úpravou. Vďaka tomu je možné pozorovať objekty aj za zhoršených svetelných podmienok, aké panujú napríklad pri večernej postriežke.

Valiant Krono má korekciu paralaxy od 15 yardov do nekonečna. Rektifikačné komíny sú uzavreté, nemusíte sa preto obávať, že by ste si počas obchôdzky rozhodili nastrelenie. Klikanie je precízne, jeden klik predstavuje 1/4 MOA. Ľavý komínok slúži na ovládanie podsvietenia kríža, ukrýva priestor pre batériu typu CR2032. Jas si nastavíte v 11 stupňoch červenej farby.

Puškohľadu nechýba dioptrická korekcia v rozsahu od -2 do +2. Dodávaný je vrátane ochranných krytiek, veľkého kolesa paralaxy a slnečnej clony.

 

HLAVNÉ VÝHODY

– Odolný voči spätnému rázu

– Brilantný obraz

– Regulovateľná paralaxa

– Podsvietená zámerná osnova

– Vysoká svetelnosť

OBSAH BALENIA

Puškohľad Valiant Kronos 3-12x56 SF SIR Mil-Dot

Slnečná clona

Čistiaca handrička

Veľké koleso paralaxy

Krytky

BAL