Klarus K2A Charger K2A

29,00 €
S DPH
Množstvo

KLARUS K2A Intelligent Dual-Batteries Charger je spoľahliva a výkonna nabíjačka batérií navrhnutá tak, aby uspokojila potreby náročných používateľov. Táto nabíjačka vyniká vďaka svojej inteligentnej dvojité nabíjacej kapacite, ktorá umožňuje súčasné nabíjanie dvoch batérií.

Hlavné špecifikácie:

Inteligentná Nabíjacia Technológia: KLARUS K2A je vybavený pokročilým inteligentným nabíjacím systémom, ktorý dokáže automaticky rozpoznať typ batérie a prispôsobiť nabíjacie parametre pre optimálne výsledky. To znamená, že je kompatibilný s rôznymi typmi batérií, vrátane Li-ion, Ni-MH a Ni-Cd.

Dvojitý Slot: Tento nabíjačka má dva samostatné sloty, ktoré umožňujú súčasné nabíjanie dvoch batérií. Toto je užitočné pre tých, ktorí potrebujú rýchlo nabíjať viacero batérií naraz.

LCD Displej: K2A je vybavený jasným LCD displejom, ktorý zobrazuje dôležité informácie, ako je stav nabíjania, napätie, kapacita batérie a nabíjací prúd. To vám umožňuje sledovať a kontrolovať proces nabíjania.

Bezpečnostné Funkcie: KLARUS K2A je vybavený niekoľkými bezpečnostnými funkciami, vrátane ochrany pred skratom, prebitím, preťažením a reverznou polaritou. Tieto funkcie zabezpečujú bezpečné a spoľahlivé nabíjanie batérií.

Kompaktný a Prepratelný Dizajn: S kompaktným a prenosným dizajnom je K2A ideálnou voľbou pre cestovateľov a outdoorových nadšencov. Môžete ho ľahko nosiť so sebou a nabíjať svoje batérie kdekoľvek budete potrebovať.

KLARUS K2A Intelligent Dual-Batteries Charger je spoľahlivým partnerom pre nabíjanie vašich batérií, ktorý vám poskytne maximálnu flexibilitu a bezpečnosť. S jeho inteligentnou technológiou a praktickými funkciami je ideálnym doplnkom pre každého, kto často používa prenositeľné elektronické zariadenia.

Klaurus K2A viete zároveň využiť aj ako zdroj energie. Ak do nej vložíte nabitú 18650 alebo 21700 batériu tak pomocou tejto batérie viete nabíjať svoj telefón, termovíziu či iné zariadenie - výborný pomocník na posede alebo na cestách!!

KNIF