• -195,00 €

Termovízny monokulár Dahua M20-B10 šedá

584,00 €
389,00 € Zľava 195,00 €
S DPH Doručenie k Vám 1-2 dni

SKLADOM - ODOSIELAME OKAMŽITE 

V prípade záujmu o bližšie info volajte: 0918 683 278 Szolgai alebo napíšte na Chat (vpravo dole) 

Množstvo

Ku každej termovízii Dahua zdarma 32GB pamäťová karta !!!

Termovízny monokulár Dahua TPC-M20-B10 je vybavený 10 mm šošovkou, jadrom s rozlíšením 256 × 192 px  12 ųm,  0,2″ displejom s rozlíšením 720×540 px, detekčnou vzdialenosťou osôb až 416 m, Wi-Fi Hot Spotom, nízkou spotrebou energie, detekcou požiaru, IP 67 a ochranou pred pádom z 2 m, laserové ukazovátko, jednoduché ovládanie, viacero farebných režimov, s pokročilou inteligenciou.

Popis

Ručný pozorovací termo monokulár Dahua TPC-M20-B10 je vybavený zobrazovacím senzorom Uncooled VOx Microbolometer využívajúci 12 ųm technológiu a displejom s rozlíšením 720×540. Podporuje funkcie pozorovania, sledovanie cieľa najvyššej teploty, meranie vzdialenosti, Wi-Fi hotspot, atď. Vstavaný tepelný detektor s vysokou citlivosťou vám poskytne jasný výhľad aj v úplnej tme. Monokulár sa používa hlavne pri love (poľovníctvo), pozorovaní prírody, vyhľadávaní a záchrane ľudí, strážení majetku, alebo iných outdoorových aktivitách.

Termokamera M20 zachytáva ostré termovízie pri rýchlej snímkovej frekvencii pre hladké a dokonalé videnie na bežiace ciele, alebo z pohybujúcich sa vozidiel. Termovízia je navrhnutá tak, aby zvýšila situačné povedomie v ktorúkoľvek dennú dobu, dokáže detekovať ľudí, zvieratá a predmety v úplnej tme, opare, alebo cez oslnivé svetlo.

Vlastnosti:

· Rozlíšenie jadra 256 × 192, 12 μm, detektor vysokej citlivosti

· NETD (tepelná citlivosť) – ≤40 mK@f/1.0

· 0,2″ displej s rozlíšením 720×540 px

· Menu v českom jazyku

· Mimoriadne nízka spotreba energie

· Detekcia požiaru a alarm

· Vstavaná nabíjateľná lítiová batéria

· Štandardné rozhranie Micro USB

· 9 hodín nepretržitej prevádzky

· IP67, ochrana pred pádom z 2 m

· Pripojenie k mobilnému telefónu – Wi-Fi Hot Spot

· Podpora laserového ukazovátka

· Jednoduché použitie s jednoduchým ovládaním štyrmi tlačidlami

· Rýchle spustenie

· Pokročilá inteligencia

· K dispozícii je viacero farebných režimov (white hot; alarm; rainbow; iron red)

· Detekčná vziadelosť: vozidla 1111 m, osoby 416 m

Pokročilé spracovanie obrazu

Termovízia je navrhnutá tak, aby bola presná. Vytvára živé video prostredníctvom vylepšeného detektora a algoritmu spracovania obrazu vyvinutého spoločnosťou Dahua. Môžete si vybrať zo štyroch farebných paliet, ktoré vyhovujú potrebám užívateľov pri pozorovaní v rôznych podmienkach.

Meranie vzdialenosti

Vďaka funkcii bezproblémového merania vzdialenosti jednoducho označte hornú a spodnú časť cieľa na obrazovke a rozhranie automaticky zobrazí vzdialenosť cieľa od vás. Jedná sa o tzv. porovnávaciu metódu.

Detekcia požiaru

Detekcia požiaru je teraz prvýkrát dostupná s touto termovíziou prostredníctvom technológie Dahua. Zariadenie dokáže automaticky rozpoznať požiare, ktoré vypuknú v zornom poli termovízie, a sledovať ich v reálnom čase.

Simultánne pripojenie viacerých používateľov

Cez Wi-Fi sa k termovízií môže súčasne pripojiť viacero telefónov. Prostredníctvom mobilného telefónu môžete sledovať živý náhľad, snímať obrázky, nahrávať videá a konfigurovať parametre.

Pripojíte sa pomocou aplikácie DH Thermal vyvíjanej spoločosťou Dahua. Aplikácia je samozrejme dostupná pre Android aj iOS

Dioptrická korekcia

Pomocou otočného ovládača dioptrickej korekcie možno monokulár nastaviť tak, aby zodpovedal zraku rôznych užívateľov. Tým sa zabezpečí, že každý užívateľ uvidí jasný obraz.

Laserová ochrana očí

Laserové ukazovátko sa používa na označenie polohy. Na ochranu očí pred poranením sa laserové ukazovátko po 10 sekundách automaticky vypne.

Prenosný a nízka spotreba energie

Vďaka svojmu malému, ľahkému dizajnu a stabilnej batérií je dlhodobé používanie vonku pohodlnejšie.

Video ukážka: https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=gFxJCzWES7A&embeds_euri=https%3A%2F%2Ftermovizia-pixfra.sk%2Fdahua-m20-b10-cierna-termovizia%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Obsah balenia:

termovízia Dahua TPC-M20-B10-G

užívatelský manuál SK

ochranný obal (vrecko)

nabíjačka

USB kábel

pútko na zápästie

SB