Set Heide - Hart

329,00 €
S DPH

Kabát + nohavice Hart

Prvá veľkosť S-XXXL vyberáte veľkosť kabáta

Druhá veľkosť 46-60 vyberáte veľkosť nohavíc  

Veľkosť
Veľkosť
Množstvo

Ľahšia poľovnícka bunda Heide-J značky HART je ideálna na prechodné alebo chladnejšie obdobie.

Bunda Heide-J je ľahko polstrovaná a vyrobená z extrémne nízkohlučného mikrovlákna, vďaka čomu je ideálna na posliedku alebo postriežku. Vďaka špeciálnej membráne OSMOTECH ste chránení aj pred vetrom a počasím. Vďaka laminovanej PU membráne vo vnútri je bunda vodeodolná až do vodného stĺpca 8 000 mm a chráni tak aj v nepriaznivých podmienkach.

Bunda HART Heide-J je tiež ideálnym spoločníkom pre aktívny lov. Bunda má priedušnosť 5 000 g / m2 / 24h. V oblasti podpazušia sú vetracie zipsy na zvýšenie priedušnosti.

Veľký počet vreciek chráni veci poľovníka vďaka vodeodolným zipsom. V chladnejších teplotách vrecká na hrudi s hrejivou podšívkou udržia vaše ruky v teple. Na zadnej strane je tiež vrecko. Odnímateľná kapucňa.

S poľovníckymi nohavicami Heide-T od spoločnosti HART ste optimálne vybavení na zimu, aktívny lov alebo dokonca na ľahšiu prácu v teréne. Poskytuje optimálnu ochranu v chladnejšom počasí.

Lovecké nohavice Heide zaujmú špeciálnou technológiou OSMOTECH: Nohavice sú vodeodolné a spoľahlivo chránia pred vetrom. Vďaka predĺženému pásu v zadnej časti je bedrová časť dobre chránená pred vetrom a prenikajúcim chladom.

Nohavice Heide-T sú tiež ideálnym spoločníkom pri posliedke. Vďaka materiálu s nízkou hlučnosťou sa lovec môže pohybovať potichu. Pri aktívnejšom love nohavice presvedčia strečovými vsadkami. Tieto ponúkajú vysoký komfort a majú vnútornú otepľovaciu funkciu v chladnejších mesiacoch roka. Konce nohavíc je možné prispôsobiť suchým zipsom.

Nohavice majú 2 predné vrecká, nákladné vrecko a zadné vrecko. Všetky vrecká sú uzatvárateľné na zips, aby nič nemohlo vypadnúť.