Bunda Mil-Tec HARDSHELL mandra tan

59,90 €
S DPH
Veľkosť
Množstvo

Materiál: 3-vrstvový laminát

1. vrstva: 100% Polyester

2. vrstva: Priedušná termoplastická polyuretánová membrána

3. vrstva: 100% Polyester (Mesh = sieťka)

Podlepené švy

Vodeodolné zipsy

Vodeodolná bunda v maskáči Mandra wood, ktorý navrhol výrobca Miltec na základe originálneho maskáčového vzoru Kryptek Mandrake.

Vrchná vrstva je odolná voči vetru a vode. Nejedná sa o ľahký softshellový materiál, v tomto prípade ide o hrubšiu oderuvzdornejšiu "hardshellovú verziu", ktorá vás ochráni pred dažďom a vetrom. Pod touto vrstvou je umiestnená klasická membrána, ktorá zvyšuje vetruodolnosť a vodeodolnosť bundy. 

K samotnej vodeodolnosti najviac prispievajú podlepené švy a vodeodolné zipsy.

Strihové prvky:

Bunda sa zapína pomocou vodeodolného dvojcestného zipsu po celej dĺžke. Má zabudovaný vyšší golier, na ktorom je našitá kapucňa. V prípade potreby sa kapucňa dá poskladať a pomocou suchého zipsu pripnúť do goliera. Rukávy a spodná časť bundy sa dajú stiahnuť podľa potrieb používateľa. Bunda má pod pazuchami vetracie otvory so zapínaním pomocou zipsu.

Rozloženie vreciek:

Na ľavej strane sa nachádza jedno vnútorné vrecko, uzatvárateľné na zips. Na hrudi sú dve priestranné náprsné vrecká. V spodnej časti nájdeme ďalšie dve šikmé vrecká. V zadnej časti bundy je jedno veľké vrecko s dvoma otvormi. Na ramenách bundy sú ďalšie dve priestranné vrecká, na ktorých je aj velcro zips na umiestnenie nášiviek. Ľavé predlaktie má ešte jedno malé praktické vrecko.

Využiteľnosť bundy:

Bunda je vhodná na outdoorové nosenie, pre poľovníkov, rybárov a pod. Ide o pekný maskovací vzor, ktorý je vytlačený na kvalitnom materiály a praktickom vojenskom strihu.

KNIF