Fotopasca SPYPOINT SOLAR-DARK 12Mpx 940nm

249,00 €
S DPH
Množstvo

Zabudovaný solárny panel

Rýchlosť spúšte bezkonkurenčných 0,07s

Extrémne dlhá výdrž batérií

16GB SD karta s čítačkou úplne ZADARMO

Špičková kamufláž

Nahráva FULL HD video so zvukom

SPYPOINT SOLAR-DARK je skvelá kanadská kamera, ktorá patrí medzi najobľúbenejšie po celom svete. Ultra kompaktná fotopasca SPYPOINT SOLAR DARK totiž ukrýva v malom tele naozaj impozantné funkcie. Inovatívny zatienený snímač pohybu dokáže rýchlejšie zaznamenať pohyb. Vďaka nemu je rýchlosť spúšte len neuveriteľných 0,07 sekundy. Medzi snímaním fotografií nie sú žiadne pauzy, fotí jednu fotografiu za druhou v rýchlom slede. Kamera Spypoint SOLAR DARK má až 42 neviditeľných LED diód, vďaka čomu sú zábery ostré a veľmi kvalitné aj za zhoršených svetelných podmienok, či v noci. Fotky sú v rozlíšení až 12 Mpx a videá vo FULL HD kvalite 1080p aj so zvukom, takže nebudete ukrátený ani o tie najmenšie detaily.

Nové menu fotopasce je štruktúrované, viac intuitívne a prehľadné. Spypoint tak jednoducho a rýchlo nastavíte na 2," LCD displeji, ktorý je zabudovaný rovno vo fotopasci. Novinkou fotopasce je nastaviteľné zorné poľe ktoré dokáže snímať vďaka zahnutému objektívu od 5 do 80 stupňov. Na fotografiách sa zobrazuje dátum, čas, teplota a fáza mesiaca. 

Patentovaná technológia integrovaného solárneho panela od spoločnosti SPYPOINT vám ušetrí nemalé peniaze za batérie. Interná lítiová batéria je napájaná solárnym panelom, čo znamená, že v prípade slnečného svitu bude batéria neustále dobíjaná.

Fotopasca disponuje zabudovaným solárnym panelom a vlastnou internou batériou vďaka ktorej už nikdy viac nebudete musieť kupovať nové a nové batérie. Solárny panel je umietsnený vo vrchnej časti fotopasce a vďaka nabíjacej internej batérií bude vaša fotopasca fungovať prakticky bez prestávky. Pre zabezpečenie čo najdlhšej prestávky odporúčame zakúpiť nabíjacie batérie, ktoré včase nepriaznivého počasie a hlavne v noci budú zabezpečovať nepretžitú prevádzku vašej kamery.

SOLAR-DARK využíva aj prakticky nezistiteľné neviditeľné LED diódy. Technológia hybridného osvetlenia znamená, že môžete upraviť nastavenia blesku podľa svojich konkrétnych potrieb. 

Špecifikácia:

Prísvit: neviditeľný, 42 LED diód

Rozlíšenie fotografie: 12 Mpx farebné (v noci čiernobiele)

Rozlíšenie videa: 1080p

Nahrávanie zvuku: Áno

Displej na prezeranie fotografií: Áno

Time-lapse (časozber): Áno

Sekvenčné fotenie: Áno, až 6 fotografie za sebou

Nastaviteľná doba prevádzky: Nie

Detekčná vzdialenosť pohybového senzoru: 34 m

Pohybové senzory: 1 senzor pokryje 5 detekčných zón

Informácie na fotografii: Dátum, čas, teplota (°C/°F), fáza mesiaca

Kontinuálny režim: Áno

Kompatibilná so solárnym panelom: Zabudovaný

Podpora SD/SDHC kariet: Áno, až do 32 GB - v balení 16GB SD karta

Napájanie: 8x alkalické AA batérie / nabíjateľná líthiová batéria LIT-09 / 12V napájací konektor (batérie nie sú súčasťou balenia)

Porty: USB

Závit na statív: Štandardný (1/4" - 20")

Rozmery: 3,8" x 6,9" x 3,9" (9,6 x 17,5 x 9,9 cm)

Farba: Kamufláž

Obsah balenia: 

1x Fotopasca Spypoint SOLAR DARK

1x 16GB SD karta

1x Návod v slovenskom jazyku

1x Popruh na fotopascu

1x Čítačka SD kariet

1x Montážna konzola

IB