Ďalekohľad Genetic Optic 10x42

49,00 €
S DPH
Množstvo

Turistický ďalekohľad Generic Optic 10x42 je nástroj, ktorý vďaka pokročilým funkciám a výborným parametrom posúva pozorovanie do úplne novej dimenzie.

Použitie šošovky s priemerom 42 mm zaručuje výnimočnú priepustnosť svetla a úžasnú kvalitu obrazu aj v náročných svetelných podmienkach. Šošovky a hranoly sú pokryté viacvrstvovou vrstvou, ktorá sa premieta do jasného a čistého obrazu za všetkých podmienok.

Jedinečnou vlastnosťou je použitie povlaku ArmorTek na všetkých vonkajších optických povrchoch. Vďaka tomu je ďalekohľad mimoriadne odolný voči poškriabaniu a poškodeniu, čo je neoceniteľné počas výletov do terénu.

Konštrukciu ďalekohľadu tvorí kovový rám pokrytý ochrannou gumou , ktorá zaisťuje nielen odolnosť, ale aj nekĺzavý úchop. To znamená, že aj v náročných podmienkach bude používanie ďalekohľadu pohodlné a bezpečné.

Strešný hranolový systém a patentovaná povrchová úprava HR zaisťujú neuveriteľne ostrý obraz a výnimočnú kvalitu. Objektívy HD sa zameriavajú na poskytovanie najvyššieho rozlíšenia a minimalizáciu chromatickej aberácie, výsledkom čoho je výnimočná úroveň detailov v obraze.

Pridanie dielektrických hranolových vrstiev zvyšuje kvalitu obrazu a prenos, zatiaľ čo antireflexná vrstva XR šošovky zaručuje ešte lepšie pozorovacie efekty. Naplnenie ďalekohľadu argónom, vzácnym plynom, ho chráni pred vlhkosťou a vnútornou kondenzáciou, čo je dôležité v rôznych poveternostných podmienkach.

Binokulárne šošovky sú pokryté antireflexnou vrstvou a ich značná šírka zaisťuje vynikajúci obraz bez ohľadu na prevládajúce podmienky. Spoločnosť Genetic Optic navyše vynaložila maximálne úsilie, aby zabezpečila, že bočné kryty chrániace pred slnečným žiarením, ktoré výrazne zlepšujú pohodlie pozorovania, sú nevyhnutnou súčasťou tohto pokročilého produktu.

KOL