Bicykel Legrand Lille 2

399,00 €
S DPH

Kvalitný dámsky retro bicykel s ľahkým hliníkovým rámom. 

Množstvo

Potrebujete riešenie, ktoré Vám umožní vyhnúť sa dopravným zápcham v meste na ceste do školy, práce alebo na univerzitu? To, čo hľadáte, je Le Grand Lille 2 - náš mestský bicykel navrhnutý pre ľudí ako ste Vy - ktorí sa chcú pohybovať po meste rýchlo a efektívne bez toho, aby obetovali estetickú stránku. Le Grand Lille 2 Vám umožní dostať sa tam, kam potrebujete. Mimochodom, nebudete k tomu potrebovať športové oblečenie ani špeciálnu obuv. Takto si užijete príjemnú jazdu za každých podmienok.

Le Grand Lille 2 je bicykel s hliníkovým rámom a oceľovou vidlicou. Táto kombinácia mu zabezpečuje nízku hmotnosť a výborné tlmenie vibrácií aj pri jazde na tých najhorších povrchoch. Zadný náboj Shimano Nexus poskytuje 6 prevodov a umožní Vám prispôsobiť prevod aktuálnemu terénu. Mestský bicykel Le Grand Lille 2 je tiež vybavený dvomi brzdami typu v-brake, ktoré Vás bezpečne a efektívne zastavia za každých podmienok. Vzpriamená poloha za riadidlami Vám uľahčí jazdu a kryt reťaze a plné blatníky ochránia Vaše oblečenie pred poškodením. 28-palcové kolesá Vám pomôžu prekonať mestské prekážky, ktoré Vám budú stáť v ceste a zároveň vyvinúť vysokú rýchlosť pri cestovaní po meste. Vďaka širokým pneumatikám si ľahko udržíte stabilitu počas jazdy.

Le Grand Lille 2 je tiež vybavený zadným batožinovým nosičom na uľahčenie prepravy ďalšej batožiny a stojanom, ktorý pomáha postaviť bicykel počas prestávky na kávičku. Navyše, rukoväte vyrobené z ekologickej kože Vám pomôžu udržať riadidlá počas jazdy.

Materiál rámu ALUMINIUM

VIDLICA STEEL

POVRCHOVÁ ÚPRAVA LAKOVANIA lesklý

ZADNÁ PREHADZOVAČKA SHIMANO TOURNEY TZ500

Páčky prehadzovačiek SHIMANO RS36 REVOSHIFT

Kľuky CYCLONE

GRIPY SYNTHETIC LEATHER

ZADNÁ BRZDA V-BRAKE

BRZDOVÉ PÁČKY ALUMINIUM

Náboj vpredu ALUMINIUM

Stredová oska FP-B902

Predstavec ALUMINIUM

Plášte 28"x1,75"

Riadidlá OCEL

Reťaz YBN S20

Ráfiky KROSS

Sedlo PCV

PREDNÁ BRZDA V-BRAKE

RIADENIE FP-H815 O1-1/8"

Ozubené kolieska 38T/170MM

Počet prevodov 6

Rozsah kazety/voľnobežky 14-28T

KAZETA/VOĽNOBEŽKA SHIMANO MF TZ500

Pohlavie Žena