BICYKEL KROSS LEA JR 1.0 BLACK / GREY / PINK GLOSSY 2023

319,00 €
S DPH
Množstvo

Na základe bicykla Kross Lea určeného pre dospelých Kross vytvorili Kross Lea JR 1.0. Ide o rekreačný horský bicykel, ktorý sa skvele hodí ako na cestu do školy, tak aj na víkendové rodinné výlety mimo mesta. Kross Lea JR 1.0 ponúka technické riešenia pre dospelých uzavreté v menšom ráme, prispôsobenom výške detí.

KOMPONENTY

Komponenty bicykla Kross Lea JR 1.0 vychádza z konceptu kľuky s jedným prevodníkom a príslušenstva od japonského výrobcu bicyklovej výbavy Shimano. To nám umožnilo vytvoriť pohon s osemradovou kazetou, ktorý dieťaťu umožní pohodlnú jazdu v akomkoľvek teréne. Takisto minimalizuje riziko spadnutia reťaze. V bicykli je použitá odpružená vidlica so zdvihom 50 mm pre zvýšenie komfortu jazdy. Kross Lea JR 1.0 má 24" kolesá s plášťami Mitas V75 Scylla so šírkou 1,9", ktoré zaistia predvídateľné správanie bicykla v meste aj v teréne. Je tiež vybavený brzdami typu v-brake, ktoré ručia za bezpečné brzdenie a bezproblémovú prevádzku.

TECHNOLÓGIE

Rám Kross Lea JR 1.0 je vyrobený z aluminium performance. Ide o špeciálnu zliatinu aluminium performance 6061, vďaka ktorej je bicykel tuhý a odolný voči mechanickým poškodeniam. Zároveň ide o pomerne ľahký materiál, ktorý svojimi vlastnosťami dokáže prekvapiť nejedného cyklistu. Rám je navyše práškovo lakovaný, čo sa premieta do trvácnosti laku a jeho odolnosti voči poškodeniu spojenému s každodenným používaním bicykla. Nízka výška rámu (prispôsobená výške dieťaťa) umožňuje pohodlné nasadnutie a zosadnutie z bicykla

Materiál rámu ALUMINIUM PERFORMANCE

VIDLICA KROSS

POVRCHOVÁ ÚPRAVA LAKOVANIA lesklý

ZADNÁ PREHADZOVAČKA SHIMANO TOURNEY TX800

Páčky prehadzovačiek SHIMANO ALTUS M315

Kľuky WHEEL TOP

GRIPY HERRMANS

ZADNÁ BRZDA V-BRAKE

BRZDOVÉ PÁČKY ALHONGA

Náboj vpredu GL-B01F-QR

Stredová oska FP-B902

Predstavec ALUMINIUM 75MM

Plášte 24"x1,95"

Riadidlá STEEL 560MM

Reťaz YBN S8

Ráfiky KROSS

Náboj vzadu GL-B01R-QR

Sedlo KROSS

PREDNÁ BRZDA V-BRAKE

RIADENIE FP-H801S 1-1/8"

Ozubené kolieska 32T/152MM

Počet prevodov 8

Rozsah kazety/voľnobežky 13-28T

KAZETA/VOĽNOBEŽKA FW-8I

Zdvih vidlice 50mm

SEDLOVKA SP-200 27,2X300

Kolekcia 2022

Pohlavie Dievča

Záruka Doživotná záruka