Malorážka CZ 457 SYNTHETIC

549,00 €
S DPH
Množstvo

Hľadáte presnú, spoľahlivú a užívateľsky prívetivú moderné malorážka, ktorá s prehľadom znesie aj to najhoršie počasie? Potom ste na najlepšie možné adrese. Model CZ 457 Synthetic je ideálny zbraň do nepohody vďaka jedinečnej kombinácii extrémne odolné antikoróznej povrchovej úpravy kovových dielov a pažby z vysoko odolného polyméru. To všetko pri zachovaní všetkých ďalších benefitov tejto série vrátane jednoduché zmeny ráže, dĺžky hlavne a / alebo profilu hlavne pomocou cenovo prívetivých Miniset.

Ak je vám dizajn pažby modelu CZ 457 Synthetic povedomý, nemýlite sa – ide o tvar, ktorý si zákazníci tak obľúbili u guľovníc série CZ 557 a s ktorým teraz môžu dosahovať skvelé výsledky aj strelci z našich malorážek. K prednostiam tejto pažby patrí dokonalá ergonómia vhodná pre praváka i ľaváka, soft-touch nástrek pre maximálne komfortné a spoľahlivý úchop či široké vybrania, ktoré umožňuje montáž hrubostennej hlavne z Miniset CZ 457 Varmint. Zabúdať nesmieme ani na citeľné zníženie hmotnosti – zbraň s prázdnym polymérovým zásobníkom na päť nábojov váži iba 2,4 kg!

Model CZ 457 Synthetic sa dodáva v osvedčených kalibroch .22 LR, .17 HMR a .22 WMR. V prvom prípade sú v ponuke hlavne dĺžky 16 “a 20”, pre druhé dva náboje sa plné využitie ich balistického potenciálu štandardne dodávajú iba 20 “hlavne. Vždy sa jedná o hlavne kované za studena a na ústí opatrené unifikovaným palcovým závitom ½ “x20 UNF. Na pohodlné ovládanie zbrane prispieva gumená pätka, s ktorou LOP činí sympatických 356 mm.

Malokalibrovka CZ 457 Synthetic nie je vybavená mechanickými mieridlami; pre jednoduché a pevné uchytenie montáže zameriavacieho ďalekohľadu je na hornej časti puzdra záveru opatrená rybinu.

Parametre:

Celková dĺžka 977 mm

Dĺžka hlavne 525 mm (20“) alebo 412 mm 

Hmotnosť 2,4 kg

Kaliber 17 HMR (1:9) | 22 LR (1:16) | 22 WMR (1:16)

Kapacita zásobníku 5

Podávacie zariadenie Zásobník

Mieridla Nie

Spúšť Nastaviteľná

Lícnica Nie

LOP 356 mm

Pažba Polymerová

Povrch pažby Soft-touch

Kompenzátor Nie

Zbraň je možné len osobne zakúpiť v našej predajni po predložení zbrojného preukazu. Aktuálnu dostupnosť si môžete  preveriť na e-maily : szolgai@szolgai.sk alebo tel.č. 0918 683 278.