Termovizia Pulsar Axion KEY XM22

1 039,00 €
S DPH
Množstvo

Axion KEY XM22 je kompaktný monokulár s optickým zväčšením 2x a digitálnym zväčšením až 8x. Má veľmi široké zorné pole, Fix fokus objektív bez zaostrovania a detekčnú vzdialenosť 950 metrov. Termovízia je navrhnutá s ohľadom na dosiahnutie čo najvyššieho výkonu. Jej prednosťami sú minimálna veľkosť a tvar, ktoré umožňujú komfort držania v ruke a pohodlné nosenie. Axion je ideálnym pomocníkom pozorovania a cestovania pri potulkách prírodou. Prístroj je ergonomicky navrhnutý pre držanie v jednej ruke. Na držanie a jeho ovládanie sadne do ruky perfektne.

Je optimálny pre každodenné prenášanie. Mikrobolometer s technológiou 12 mikrometrov a objektív s veľkým ohniskom predstavujú kombináciu, ktorá zaisťuje vynikajúcu schopnosť detekcie. To znamená, že objekt s výškou dospelej osoby (1,8m) dokážete detekovať pri úplnej tme až na vzdialenosť 1700 metrov.

Axion je vyrobený z ľahkej magnéziovej zliatiny, ktorá zabezpečuje pevnosť a tuhosť pri zachovaní kompaktnej veľkosti a ľahkej konštrukcii. Akumulátor mini B-pack poskytuje aj napriek svojej malej veľkosti slušnú dobu používania a možnosťou rýchlej výmeny. Mini B-pack sa rýchlo dobíja cez dobíjaciu stanicu, ktorá sa dodáva v komplete s prístrojom alebo cez USB rozhranie Axion. Schéma elektronických obvodov umožňuje takmer okamžité zapnutie zariadenia. Rýchly štart šetrí energiu a prevádzková doba trvá dlhšie. Vypnuté zariadenie sa dokáže rýchlo aktivovať v ten okamih, kedy to potrebujete. Stupeň vodeodolnosti IPX7 ochráni vaše zariadenie pred vplyvmi počasia, ako je dážď alebo sneh. Axion je prevádzkyschopný aj pri ponorení do vody pri hĺbke 1 m po dobu 30 minút. Okrem čierno-bieleho zobrazenia a inverzného režimu čierno-bieleho zobrazenia pre presnejšie pozorovanie okolitých objektov. Zariadenie ponúka aj ďalších 6 farebných variant na zobrazovanie objektov.

Technické parametre:

Zväčšenie: 2 – 8x

Digitálne zväčšenie: 2x, 4x

Priemer objektívu: 19 mm

Zorný uhol: 10 x 7,5 °

Zorné pole v 100 m: 17,5 x 13,1 m

Ohnisková vzdialenosť: 22 mm

Vzdialenosť detekcie: 950 m

Mikrobolometer: 320x240 px

Rozmer pixelu: 12 mK

Typ displeja: LCOS

Rozlíšenie displeja: 960 x 720 px

Videorekordér: Nie

Snímkovanie: 50 Hz

Clonové číslo: f/1.2

Napájanie: 3,0 – 4,2 APS3 (Li-ion) V

Kapacita (C): 3200 mAh

Externé napájanie: 5V – USB

Vodeodolnosť: IPX7

Závit: 1/4 ""

Wi-Fi: Áno

Typ USB: Áno

Prevádzková doba: 4+ hod

Prevádzkové teploty: -25 +40 ° C

Rozmery: 130 x 41 x 69 mm

Hmotnosť: 230 g

Obsah balenia:

Axion KEY XM22

Akumulátor APS3

Sieťový adaptér

USB kábel

Handrička na čistenie optiky

Puzdro

Návod na použitie v SK

Záručný list

Videoukážka z termovízie: 

https://youtu.be/G6SK_0lCXYE

bi