Termovízia TETRAO Falco G-19 60Hz detekcia na 1300 m

1 399,00 €
S DPH

Parametre produktu

Obnovovacia frekvencia až 60HZ

Ľahké a kompaktné telo s hmotnosťou iba 350g a kozmickou odolnosťou

Vysoká výdrž batérie

Detekčná vzdialenosť 1300 metrov

6 farebných paliet pre hotový pozorovací zážitok

Pokročilý software pre dokonalý obraz

Nová generácia termovízii prichádza

Množstvo

Nová generácia termovízií TETRAO radu FALCO ponúka obnovovaciu frekvenciu až 60Hz. Vyššia obnovovacia frekvencia zabezpečí dokonale plynulý obraz, vyššiu ostrosť a zážitok z pozorovania. Obraz má tak plynulý chod a z pozorovania máte hotový zážitok.

Detekčná vzdialenosť patrí medzi tie najlepšie medzi termovíziami

Termovízia TETRAO FALCO G-19 sa môže pýšiť naozaj obdivuhodnou detekčnou vzdialenosťou. Pri človeku je to 500 m a pri vozidle dokonca až 1300 m. Vo svojej kategórii tak patrí FALCO G-19 do absolútnej špičky medzi termovíziami.

Poľovnícka termovízia FALCO je výsledkom dlhodobého výskumu a vývoja, v ktorom boli implementované najnovšie poznatky v oblasti spracovania tepelného obrazu, ktoré zaisťujú termovíziám TETRAO zobrazenie v najvyššej kvalite. Termovízia G-19 je navrhnutá s ohľadom na dosiahnutie maximálneho výkonu pri minimálnej veľkosti a váhe. Veľkou prednosťou termovízneho monokuláru TETRAO je jeho kompaktná veľkosť a tvar, umožňujúce pohodlné nosenie a komfortné držanie v ruke. Termovízia je napájaná zabudovanou batériou Li-ion 3200 mAh, ktorú je možné rýchlo nabíjať nabíjačkou alebo v zariadení pripojenom k ​​USB. Batéria vydrží úctyhodných 5 hodín. Na spodnej strane sa nachádza nabíjací port a video výstup pre pripojenie k nahrávaciemu zariadeniu. 

Vysoké rozlíšenie 400x300px so špičkovým vykreslením obrazu do najmenších detailov.

Nový termovízny senzor pomáha dosahovať vyššiu optickú zväčšovaciu vzdialenosť a pozorovaciu vzdialenosť a zároveň pomáha k väčšej kompaktnosti termovízií. Termovízia sa môže pýšiť naozaj obdivuhodnou detekčnou vzdialenosťou. Pri človeku je to 500 m. FALCO G-19 ponúka na výber 6 farebných paliet pre zobrazenie obrazu. Štandardné monochromatické zobrazenie "hot white", ďalej "hot black" a farebné zvýraznenie red hot v 3 stupňoch intenzity pre ešte lepšie zobrazovanie pričom teplé body v krajine zobrazuje v tomto režíme na červeno. Skvelou funkciou je režim "HOT TRACK" v ktorom sa na displeji zobrazí malý kríž, ktorý vám zobrazuje najteplejšie miesto v obraze. A ešte tu máme predsa jednu malú ale zato veľmi užitočnú vec. Termovízia je vybavená malým svetielkom, ktorým si môžete svietiť na cestu keď sa vraciate z lesa neskoro neskoro večer domov. 

Môžete sa prechádzať nerovným terénom mimo ideálnu trasu za súmraku, pred zotmením alebo aj za úplnej tmy a popri tom môžete objavovať nočné zvieratá, ktoré si ostatní členovia vašej skupiny nevšimli. Alebo môžete ľahšie a rýchlejšie objaviť miesto, kde sa nachádza postrelené zviera. Použite termovíziu TETRAO, s ktorou vás neprekvapí ľahká hmla, dym alebo stopy prachu. Toto zariadenie urobilo revolúciu v termovíziách, ktoré nemá konkurenciu. Samozrejmosťou je aj automatické zaostrovanie. Termovízia je vybavená softvérom na optimalizáciu obrazu, ktorý riadi spotrebu energie, a najmä zabezpečuje ostrejší a podrobnejší obraz. Ďalšou výhodou je pohotovostný režim, ktorý minimalizuje odber energie a termovíziu prebudíte v priebehu pár stotín. Samozrejmosťou je aj nastevenie jasu displeja. 

Odolné telo, nízka hmotnosť a ergonomický dizajn

Termovízia má kompaktné a extrémne odolné telo. Tieto termokamery sú ideálne pre každého, pretože ich môžete vziať so sebou kamkoľvek a použiť za všetkých okolností. Termovíziu môžete tak mať všade a stále pri sebe a ani o nej nebudete vedieť, pretože nikdy neviete, kedy sa vám takýto šikovný pomocník môže hodiť. Telo je vyrobené z odolných plastov pričom celé telo je pogumované pre ešte lepšiu odolnosť voči poveternostným podmienkam a tiež prispieva k dokonalému držaniu. Termovízia je odolná voči pádom a nárazom až do 1 metra. Spĺňa tak normu IP66. 

Neopísateľne ostré zábery a 4x zoom

Termovízia TETRAO FALCO G-19 poskytuje ostrý teplotný obraz vo dne ale aj v noci. Obraz je premietaný v LCD hľadáčiku s rozlíšením 720x540 pixelov. Všetky termovízne kamery TETRAO sú vybavené pokročilým vnútorným kamerovým softvérom, ktorý poskytuje ostrý obraz bez nutnosti ďalšej úpravy užívateľom. Verzia G-19 disponuje 4-násobným digitálnym zoom-om, vďaka čomu si aj vzdialenejšie objekty viete priblížiť. Termovízia TETRAO vás jednoducho uchváti vo všetkých smeroch.

Produkt vyrobený so šľachetným úmyslom

Zakúpením produktov modernej a profesionálnej značky TETRAO podporujete návrat ohrozeného druhu Hlucháňa hôrneho (Tetrao urogallus) späť do prírody. IBO POĽOVNÍK sa aktívne podieľa na zvýšenie populácie tohto druhu vo voľnej prírode a zároveň na zlepšení kvality jeho životného prostredia.

Technická špecifikácia:

Detektor (jadro): Microbolometer 400 x 300 pixelov

Priemer objektívu: 19 mm

Zorné pole: 19° x 14,5°

Zmrazenie obrazu: Áno

Wi-Fi: Nie

Funkcia HOT TRACK: Ano

Funkcia Obraz v Obraze: Nie

Digitálny zoom: 2x, 4x

Štartovací čas: pod 2 sekundy

Ostrenie: automatické

Dioptrická korekcia: +/- 4

USB port: aktualizácia softvéru / nabíjanie batérie

Zabudovaný hľadáčik: farebný LCD displej 720 x 450 pixelov

Polarita obrazu: 6 farebných paliet

Obnovovacia frekvencia videa: 60 NTSC, 50Hz PAL

Hmotnosť: 350 g

Rozmery: 160 x 67 x 62 mm

Napájanie: integrovaná Li-Ion batéria

Nabíjanie batérie: USB kábel, nabíjanie pomocou adaptéru alebo počítača

Výdrž batérie: 5 hodín (bežné pozorovanie)

Operačná teplota: od -30 °C do +50 °C

Vodeodolnosť: IP-66

Detekčná vzdialenosť postavy 1,8 x 0,5 m: okolo 500 m

Detekčná vzdialenosť vozidla 4,0 x 1,5 m: okolo 1300 m

Obsah balenia:

Termovízia TETRAO Falco G-19 60Hz

USB kábel a sieťový adaptér

Pútko na zápästie

Video kábel

Krytka objektívu

Nylonové puzdro

Návod v slovenskom jazyku