Vyhrievacie vložky do topánok Warm V7

149,90 €
S DPH

 Smart vyhrievacie vložky do topánok s bezdrôtovým ovládaním cez aplikáciu.  

Množstvo

Vyhrievacie vložky do topánok Warm V7

VLASTNOSTI KTORÉ VÁS PRESVEDČIA

• Inovatívne Smart bezdrôtové ovládanie cez aplikáciu 

• Výkon ohrevu až 45 ° C

• Výdrž  batérie  do 8 hodín

• Rýchle nabíjanie cez micro USB

• Aplikácia určená pre Android ( 5.0 a viac)/ iOS(7 a viac)

• S inteligentným riadiacim  systémom

• Vložky dokážu sledovať vašu fyzickú aktivitu

Vyhrievacie vložky do topánok Warm V7 sú SMART inovatívne vyhrievané vložky, ktoré udržia vaše nohy v teple. Vložky Warm Series, sú bezdrôtové a ovládajú sa jednoducho pomocou mobilného telefónu cez aplikáciu. Tento inovatívny produkt bol navrhnutý pre vaše pohodlie a zdravie. Špeciálna aplikácia, ktorá je k dispozícii pre Android a iOS, Vám umožňuje regulovať teplotu v topánkach a sledovať svoju každodennú fyzickú aktivitu jediným kliknutím. Už Vám nikdy nebudú zavadzať  žiadne drôty, káble a rôzne  ovládače.

Pripojte svoje vyhrievacie vložky k telefónu, vyberte si požadovanú teplotu a užite si každodenné činnosti v chladnom období. Stielka vás bude sprevádzať pri jazde na bicykli alebo motorke, pri love, turistike, rybolove . Vložky V7 sú tiež vhodné pre pracovníkov a robotníkov do chladného prostredí. Táto  séria môže tiež uľaviť ľuďom s poruchami krvného obehu alebo Raynaudovou chorobou.

Integrovaný termostat Vám umožňuje regulovať teplotu vo vnútri vašej topánky, postupne od 20 ° C – 45 ° C. Vložky do topánok Warm V7 majú inteligentný riadiaci  systémom, ktorý automaticky reguluje  teplotu v topánke.Vďaka inteligentnému režimu vyhrievané vložky detekujú vašu aktivitu a automaticky prispôsobia vyhrievanie. Pokiaľ zostanete neaktívni, vyhrievanie  sa zastaví. Na opätovné aktivovanie vyhrievania stačí pohybovať nohami a vyhrievanie sa zapne.

Vyhrievané vložky Warm Series sa každý deň stanú vaším osobným trénerom a poskytujú vám informácie o vašej fyzickej aktivite v reálnom čase. Integrovaný sledovač vám umožní zaznamenať počet krokov chôdze, prejdutú vzdialenosť a počet spálených kalórií. Špeciálna aplikácia je k dispozícii pre systémy iOS (nad 9.0) a Android (nad 5,0) a umožňuje Vám pripojiť sa k vašim vyhrievaným vložkám pomocou pripojenia Bluetooth (BLE) vášho telefónu. 

Obsah balenia:  Vložky Warm V7 + 1 kábel micro USB + Návod na obsluhu

Mobilná aplikácia  pre Android TU

Mobilná aplikácia  pre iOS TU

Možnosť upraviť veľkosť obstrihnutím: 40-41, 42-43, 44-45, 46-47, (požadovanú veľkosť prosím uviesť do poznámky pri vytváraní objednávky, alebo zaslať v samostatnom e-maily)

lov