Mikina Kronten-PS - Hart

99,95 €
S DPH
Veľkosť
Množstvo

Strečový materiál, vnútri teplý fleece. Ergonomický a padnúci strih. Stredná vrstva alebo použitie OutShell. 4 vrecká: náprsné vrecko na zips, 2 spodné vrecká na zips a vnútorné náprsné vrecko na rádio. Natiahnutá vnútorná manžeta..

EDS

Koncepcia EDS (Ergonomic Design System) má za cieľ: vyvinúť najinovatívnejšie a technicky najpokročilejšie poľovnícke oblečenie s dizajnom, ktorý zlepšuje výkon odevov Hart z hľadiska pohodlia. Ľudské telo je plné kostí a svalov, ktoré nám ukazujú, ako rozvíjať našu druhú kožu, naše oblečenie. Fyzická aktivita je jedným z hlavných problémov lovu. Preto musí náš poľovnícky odev vždy sledovať našu anatómiu a hľadať ergonómiu pri všetkých pohyboch.

XTRETCH DYNAMIC

Produkty pod týmto označením obsahujú 4- alebo 2-cestné strečové tkaniny vyrobené z elastických vlákien. Sú to funkčné oblečenie, v podstate určené na lov, vhodné na turistiku a iné outdoorové aktivity, ale aj veľmi pohodlné na bežné nosenie. Môžete si byť istí, že naše oblečenie XTRETCH DYNAMIC zvládne tlak náročných fyzických aktivít.