Poľovnícka dámska kožená spoločenská kabelka TETRAO Lillium

109,90 €
S DPH
Množstvo

Parametre produktu

Čistý a jedinečný dizajn

Navrhnuté na Slovensku

Pozlátená brošňa

Doplnená o brošňu v tvare jeleňa

Uzatvárateľná patentom

Ideálny darček pre každú poľovníčku

Malá šikovná dámska poľovnícka kabelka so zaujímavým tvarom záujme každú poľovníčku. Je vyrobená z pravej poctivej kože s hladkou úpravou a dobre si drží svoj tvar. Je vhodná na nosenie cez rameno alebo ako crossbody. TETRAO kožená crossbody kabelka sa hodí na každú príležitosť, či už ju potrebujete na ples, svadbu, párty, niekde do spoločnosti alebo na prechádzky. 

Je veľmi obľúbená pre svoju jednoduchosť. Uzatvára sa pomocou patentky. Poľovnícka kabelka TETRAO Lillium je ideálnym doplnkom na každú spoločenskú akciu. Kabelka TETRAO je vyrobená z kože a doplnená krásnou pozlátenou brošňou v tvare jeleňa. Všetky poľovnícke kabelky TETRAO sú jedinečné a prepracované do najmenšieho detailu. TETRAO Lillium je ideálna kabelka pre poľovníčku. Potešte svoju drahú DIANU, tou štýlovou a prekrásnou kabelkou TETRAO. Skvelý darček, ktorý potešíte každú ženu. 

Rozmery: 

Výška x Šírka x Hĺbka - 21 x 14 x 6 cm

Bodku za jej eleganciou dáva nádherná pozlátená brošna jeleňa, pána a ochrancu zvierat, kráľa lesov. Táto kolekcia prichádza pre všetky „Diany“, pretože sa v nej spája divokosť prírody a záhadné tajomstvo lesa. Verím, že svojou jedinečnosťou si získa nielen srdcia poľovníčok, ale všetkých žien.