• -100,00 €

Puškohľad Meopta MeoPro 4-12x50

609,00 €
509,00 € Zľava 100,00 €
S DPH

SKLADOM - odosielame ihneď.

Množstvo

Puškohľad MeoPro 4-12x50

Novo koncipovaná rada, jej hlavný účelom je priniesť na trh cenovo veľmi atraktívne puškohľady, ktoré nerobia žiadne kompromisy v oblasti optického výkonu a mechanickej odolnosti. Kompaktné rozmery, elegantný dizajn, tradične špičkový optický výkon, trojnásobný rozsah zväčšenia a palcový tubus sú charakteristickými prvkami modelov tejto rady.

Vlastnosti:

Vynikajúci optický výkon

Záskokový mechanizmus horizontálnej a vertikálnej rektifikácie s krokom 0,7 cm/ 100 m

Vodotesný odolný pro oroseniu vnútorných plôch plnený dusíkom

Tradičná optická a mechanická kvalita zaručuje spoľahlivosť a odolnosť proti spätným rázom

Technické parametre: Meopta - MeoPro 4-12x50

Zorné pole:9,3-3,02 m 

Rektifikácia (cm/100 m):52 cm/100 m

Vzdialenosť výstupnej pupily:90 mm

Dioptrický rozsah okuláru:+/- 2D

Hmotnosť:560 g

Umiestnenie kríža: 1 - v ohniskovej rovine objektívu, pri zmene zväčšenia sa mení aj rozmer zámernej osnovy. 2 - v ohniskovej rovine okuláru, pri zmene zväčšenia sa nemení rozmer zámernej osnovy.

MeoPro 4-12x50 je perfektnou voľbou pre lov na rozľahlých otvorených priestranstvách, či už sa jedná o zelená poľa alebo drsný terén otvorených údolí. Zaručí stabilný výkon, je vhodný aj do šera.

Vlastnosti

MeoBright 5501 - Všetky optické členy sú opatrené antireflexnými vrstvami MeoBright 5501 (MB-5501) aplikovanými pomocou špičkových technológií v odbore - depozície vrstiev za pomoci iónov. Vrstvy zaisťujú mimoriadnej hodnoty svetelnej priepustnosti puškohľadov (99,8% na šošovku, 92-95% u celého prístroja podľa modelu).

MeoShield - Vrstva aplikovaná za pomoci iónov chráni vonkajšie povrchy šošoviek pred poškriabaním a oderom aj v extrémnych podmienkach. MeoShield spĺňa armádne požiadavky na odolnosť a tvrdosť povrchu.

Točidlá rektifikácia MeoTrak II - Točidlá rektifikácie MeoTrak II, ktorá sa dá ovládať prstami, prinášajú presné krokové nastavenie po ¼ MOA (0,7cm / 100m) s vynikajúcou opakovateľnosťou, jedinečným rozsahom a špičkovú presnosťou. Hmatateľné a počuteľné záskokmi zaisťujú presné nastavenie v poľných podmienkach.

MeoQuick - Rychloostření MeoQuick umožňuje rýchle zaostrenie a poskytuje dostatočne široký rozsah pre prispôsobenie obrazu ľudskému oku.

Optické komponenty - Jednotlivé optické komponenty sú v Meoptě vyrobené, starostlivo očistené, vyleštené a precízne zložené pre špičkový výkon.

Prevracací sústava - Mechanická konštrukcia puškohľadov zaisťuje maximálnu odolnosť proti rázom, sú teda vhodné pre všetky bežné typy zbraní.

Hliníkový tubus 1 "(25.4 mm) - Jednodielny tubus z ľahkých hliníkových zliatin používaných v leteckom priemysle, odolný a pevný, zaručujúce dlhú životnosť, je opatrený špeciálnou eloxovou povrchovou úpravou odolnou proti oteru, čierny matný povrch eliminuje odlesky.

Vodotesný - Všetky puškohľady MeoPro sú 100% vodotesné, ponorné a sú plne chránené proti vlhkosti, dažďu a snehu.

Plnené dusíkom - Všetky puškohľady MeoPro sú hermeticky uzavreté, plnené inertným plynom, čo 100% zabraňuje vnútornému roseniu.

Nárazuvzdorný - Mechanická konštrukcia puškohľadov zaisťuje maximálnu odolnosť proti rázom, sú teda vhodné pre všetky bežné typy zbraní.