• Novinka

Strelecká palica Primos Trigger Stick Gen III™ Monopod 35-65'' onyx

85,00 €
S DPH
Množstvo

Originálne automatické strelecká palice Primos Trigger Stick si medzi poľovníkmi zaslúžene užívajú povesť ako praktické a spoľahlivé. Najnovšia, tretia generácia je vybavená otočnou hlavicou s ergonomicky tvarovanou pištoľovou rukoväťou, ktorá umožňuje pohodlné polohovanie ruky podopierajúcej zbraň. V kombinácii s nekĺzavými vidlicami v tvare V, ktoré obopínajú prednú časť lôžka, to vytvára dojem, že sa so zbraňou manipuluje, akoby bola vybavená prednou pištoľovou rukoväťou.

Široká vidlica vo vnútri zakončená mäkkými gumenými rebrami poskytuje pevnú oporu bez ohľadu na šírku a tvar pažby. Dôležité je, že v prípade drevených osád nespôsobuje žiadne nárazy ani škrabance.

Najväčšou výhodou pastierov Primos Trigger Stick je však automatické (gravitačné) vysúvanie nôh a jednoduché nastavenie. Výšku je možné nastaviť v podstate jednou rukou bez toho, aby ste spustili oči z hry, do ktorej sa práve chystáte zložiť. Špeciálne tvarované osemprstové gumené konce nôh zaisťujú, že pastorok je stabilný a bezpečne nastavený na tvrdom aj klzkom podklade, čím sa znižuje riziko potopenia alebo zošmyknutia.

Najľahšie rozložiteľná jediná strelecká palica poskytuje potrebnú stabilizáciu zbrane. V porovnaní so streľbou z voľnej ruky výrazne znižuje nepresnosť hore a dole. Je užitočná v náročnom teréne, kde môže poslúžiť ako vychádzková palica a dodatočný oporný bod a jej nízka hmotnosť príliš nepridá na hmotnosti vybavenia.

KOL