Diaľkomer Levenhuk 700m

129,95 €
S DPH
Množstvo

Popis výrobku

Laserový dálkomer Levenhuk LX700 je kompaktný a ľahký prístroj, ktorý meria vzdialenosť a uhly a vypočítava rýchlosť pohybujúcich sa cieľov. Vyznačuje sa rýchlym výkonom, nízkou spotrebou energie a vysokou presnosťou merania. Dokáže zamerať veľké ciele (ako budovy alebo stromy) aj relatívne malé ciele (ako stožiare alebo drobnú zver) rôznych veľkostí. Prístroj dokáže merať vzdialenosti až do 700 metrov.

Optika poskytuje 6x zväčšenie, a preto je možné prístroj použiť aj ako klasický monokulárny ďalekohľad na pozorovanie. Dálkomer má dva prevádzkové režimy: režim jednotlivého merania vzdialenosti a režim skenovania. V režime skenovania je možné merať nepretržite, čo je užitočné, ak chcete merať napríklad vzdialenosť k pohybujúcemu sa objektu. K dispozícii je aj režim uzamknutia zámku, ktorý sa používa na meranie vzdialenosti k malému jednotlivému objektu v teréne. Prístroj rýchlo nájde cieľ a po jeho uzamknutí zatriaska. K dispozícii je tiež režim merania v sklonu. V režime merania v sklonu sa všetky merania zobrazujú v reálnom čase.

Prístroj je napájaný vestavenej dobíjateľnou batériou, ktorú je možné dobíjať pomocou dodaného kábla USB (sieťový adaptér nie je súčasťou dodávky). K dispozícii je funkcia automatického vypnutia, ktorá šetrí energiu batérie. Aj keď je dálkomer určený pre ručné použitie, je k dispozícii 1/4" montážny závit, ktorý je možné použiť na upevnenie dálkomeru na štandardný statív a stabilizáciu prístroja.

Upozornenie: Počas prevádzky môže dôjsť k detekcii infračerveného osvetlenia (infračerveného žiarenia) fotoaparátmi, videokamerami a ďalšími podobnými elektronickými zariadeniami.

Kľúčové vlastnosti:

Meranie uhlov a vzdialeností medzi dvoma bodmi vo vertikálnom a horizontálnom smere

Výpočet rýchlosti pohybujúcich sa objektov

Režim jednotlivého merania a režim skenovania

Kompenzácia sklonu - výpočet správnej vzdialenosti streľby na základe sklonu povrchu

Režim uzamknutia praporku - meranie vzdialenosti k malým jednotlivým cieľom, vibrácia pri uzamknutí cieľa

Kompaktný a ľahký dizajn - ideálny pre dlhé túry a lov

Napájanie pomocou vestavenej dobíjateľnej batérie, ktorá sa dobíja zo sieťového zdroja pomocou dodaného kábla USB

Možnosť montáže na statív

Obsah balenia:

Laserový dálkomer

Dobíjateľný kábel USB (typ C)

Puzdro

Popruh na ruku

Čistiaca handrička

Užívateľská príručka a záručný list

SO